Asiakaspalvelu 08-17

030 450 4850

Päivystys 24H

044 796 7982

Tervetuloa mukaan

mahtavaan porukkaan!

Töihin Resolille?

Iloisina voimme kertoa, että Resol Oy kasvaa! Toimintamme on lähtenyt vauhdilla liikkeelle: asiakaskeskeinen ja huolehtiva yritys on alalla haluttu yhteistyökumppani. Sykkiikö myös sinun sydämesi asiakkaalle?

Lue alta ilmoituksemme ja ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Tehdään asumisesta ja kiinteistöhuollosta yhteistuumin parempaa! 


Resol Oy etsii positiivisella asenteella asiakasta palvelevia Kiinteistönhoitajia Lohjalle ja Nummelaan.

Etsimme kiinteistöhuoltotyöstä syttyvää nuorekasta, mutta kokenutta kiinteistönhoitajaa, joka ei kavahda pihatöitä, eikä myöskään pelkää jumissa olevaa kiinteistöjärjestelmää tai vuotavaa hanaa.

Jos haluat keskustella ihmisten kanssa, auttaa asukkaita oma-aloitteisesti pienissä arjen asioissa ja sinulla on hymy kasvoillasi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarvitset työssäsi ajokorttia (minimissään B) sekä hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Kokemus erilaisten työkoneiden käyttämisestä iso plussa.

Meillä olet osa hyvää porukkaa, joka pitää toisistaan huolta, niin fyysisesti kuin henkisesti. Palkitsemme reilusti ja koulutamme sinua pysymään mukana kiinteistöhuollon viimeisimmissä tekniikoissa ja menetelmissä. Resolilla pääset kasvamaan sekä teknisen osaamisesi, että ihmistaitojesi saralla. Suunnittelemme yhdessä sinulle urapolun ja kasvavassa yrityksessä urapolussasi on tulevaisuudessa monia haaroja ja mahdollisuuksia.

Jos haluat olla mukana täysin uudenlaisessa kiinteistöhuollon porukassa lähetä työhakemuksesi osoitteeseen [email protected] ja noustaan yhdessä seuraavalle tasolle.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!